So I do not understand, you were with me one-on-one, you've lost me, so what the fuck you could I check for an aimbot or other fucked right in the game? Why the fuck do you ban, and now write, they say I have to check on auto shot.. You are all fucked? In the game to be sorted out instantly, I would do everything you need, and then you'd apologize to me, I would have forgiven you for what you have hands of assholes and all. I would further destroy my fingers on the keyboard, and you'd continue to appear on killstate right.
RUSSIAN VERSION:
Вот я не понимаю, ты был со мной один на один, ты постоянно проигрывал мне, ну так какого хуя ты не мог меня проверить на аимбот или прочую ебалу сразу в игре? Нахуя ты банишь, а теперь пишешь, мол я должен тебя проверить на автоматическую стрельбу.. Ты вообще ебанутый? В игре бы разобрались мгновенно, я бы сделал все, что нужно, после чего ты бы извинился передо мной, я бы тебя простил, за то что у тебя руки из жопы и все. Я бы дальше уничтожал свои пальцы об клавиатуру, а ты продолжал бы появлятся на киллстате справа.